Slimme intelligentie in de operatiekamer

Medische processen efficiënt beheersen en kosten besparen zijn belangrijke speerpunten voor de medische sector. Bovendien zijn een goede timing en tijdbesparing prettig voor alle betrokkenen bij een medisch proces, van patiënt tot specialist en van ziekenhuismanager tot zorgverzekeraar. Investeren in de ontwikkeling van slimme systemen is daarvoor noodzakelijk. Van apparaten die volledig op zichzelf staan, mobiele app’s die voorzien in de behoefte van zelfzorg, tot datasystemen die de werkstroom optimaliseren.

MKB’er TOPIC Healthcare Solutions zet zich in om ziekenhuizen oplossingen aan te bieden die het echte verschil maken, zoals zorgdragen voor werkstroomefficiëntie, verbetering van  middelen gebruik en het tijdig ondersteunen en informeren van patiënten en personeel met real-time  gegevens.  Het bedrijf ontvangt OPZuid-subsidie voor project WISH. De afkorting staat voor Workflow Improvement System for Hospitals.

“Dat onze techniek bijdraagt aan een positievere werkbeleving van ziekenhuispersoneel en het welzijn van patiënten is onze grootste beloning”